tiistai 26. marraskuuta 2013

London and something else.

Heippa vaan taas kaikille :) 

Elikkä viimeksi kun kirjottelin oli edessä mun ja Nickin reissu Lontooseen joka oli siis ihan mahtava!! Meidän hotelli oli tosi ihana; se sijaitsi Thamesin varrella josta näkymät oli upeet, London Eye illalla oli huippu sekä meidän kolmen ruokalajin illallinen Oxo Towerissa oli paras ateria minkä oon ikinä syönyt. Oli tietenkin myös ihanaa päästä Bathista kaksistaan pois ja saada sitä laatuaikaa toisen kanssa, koska töitten takia loppuen lopuksi me harvoin nähdään toisiamme. Viikonloppuisin varsinkin tuntuu vähän kun asuisi yksin kun aikataulut ei täsmää ollenkaan. Tänä launtaina meille sattuu kuitenkin yhteinen vapaa ilta ja mikäs sen mukavempaa. :) en oo ehtinyt juurikaan seuraamaan X-Factoria tänä vuonna mikä harmittaa, mutta nyt kun kerrankin on mahdollisuus katsoa se lauantaina niin aivan varmasti katson! Sunnuntaina vapaa niin saan katsottua result shown myös :) 

Viime postauksissa hehkutin myös kuinka pääsen jouluksi Suomeen.. No. En pääsekään. Lentojen hinnat on aivan hurjat ja en kyllä lähde mistään 10 tunnin vaihto-lennoista maksamaan semmosia summia mitä niistä pitäisi pulittaa, joten Suomen reissu siirtyy tammikuun alkuun. Nick sitä kyllä kovasti odottelee myös, viimeksi tänä aamuna mainitsi kuinka paljon haluaisi joulutorttuja :D ymmärrettävää, onhan ne sika hyviä.. 

Meillä oli tuparit viime perjantaina ja oli kyllä kivat pippalot. Nick oli päättänyt, että se valmistaa vaikka minkälaista syötävää ja mites kävi.. Äijä poltti ihan kaiken ja siellä jengi sitten mätti palaneita sausage rollseja naamaan. Meni silti kaupaksi. :D tällä viikolla mulla on taas aika paljon duunia kun Bathin Christmas market alkaa ja siten tänne pitäisi eksyä turistejakin taas. Perjantaita odotellessa tosin, jolloin mulla on vapaa ja meinaan järkkää tota meidän kämppää taas jonka Nick oli laskenut että se olis 59 neliötä! En vaan jotenkin sitä usko... Mut se on päättänyt, että se on sen verran. Onhan se kolmio joten kai se voi olla. Who knows! 

Bathissa on alkanut oleen ihan pirun kylmä, jossain vaiheessa täällä oli kylmempi kuin Suomessa! Onneksi Nick tykkää lämpimästä talosta ja pitää lämmitystä päällä öisin, koska ei vaan pystyis olemaan muuten... Sehän siis tässä maassa maksaa aika mukavasti... Äiti voisi vaikka villasukat lapselleen tehdä? :)

Nyt mun pitää mennä laittamaan kalapuikkoja uuniin kun oon lapsia hoitamassa, joten kuvia loppuun ja heippa hei :) jatketaan tästä taas pian! 

- Lotta











Don't ask...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti