maanantai 4. maaliskuuta 2013

Oh the change.

Moikka vaan!

Anteeksi tämä viivästys postauksessa; ollut aika hektinen aikataulu! Mutta nyt on kolme päivää vapaata jeeee :) ihan vaan rentoilun merkeissä menee varmasti nää päivät ja laittaessa uusi asuinpaikka mukavaan kuntoon. Tosiaankin tuli ihan yhtäkkiä puskista tämä muutto; Nickin serkku sai tyttöystävältä kenkää ja me saatiin asiasta sit kärsiä eli lähtö tuli kämpästä. Eka oli tietenkin ihan sellanen kielto koko asiasta, että eiköhän ne saa sovittua ja me voidaan jatkaa siellä asumista. Mutta juu ei.. Viikon sisään siitä kun saatiin tietää niin oltiin ulkona sieltä. Kurja temppu tältä serkulta ja ei paljon soitella varmaan. Sinne meni kiva kaksio :( tosin olihan se meille pieni ja tarvittiin vähän enemmän tilaa niin oli se nyt parempi kuin mihin nyt muutettiin. Muutettiin tosiaankin share houseen eli tälläseen kakskerroksiseen taloon, jossa on 3 makuuhuonetta. Täällä asuu myös Dan -niminen hemmo, joka on Nickin isoveljen kaveri ja siks saatiin tää aika nopeasti. Dan ei oo kuitenkaan täällä läheskään ikinä ja ei olla nähty koko äijää sen jälkeen kun tultiin katsomaan tätä kämppää viime torstaina! Meillä on siis tietysti oma makkari ja sit myös oma kylppäri. Täällä on astianpesukone mistä oon aika innoissani, koska vihaan tiskaamista.

Tää kämppä on nyt kuitenkin vaan väliaikaratkasu, voidaan asua tässä max 2kk ja sit pitää taas keksiä jotain uutta! Onhan tää nyt stressaavaa, mutta ei voi minkään. Ainakin on katto pään päällä ja tää talo on ihan kotoisa :) tosin aivan hiton kylmä jos patterit ei oo päällä! Mikä tässä on myös kiva niin tää on melkein keskustassa ja keskustaan kävelee n. 3 minsaa. Töihin kävelee reilu viidessä minsassa. UNELMA! Ei enää busseja :)

Muuten täällä siis myös menee ihan mukavasti, ei valittamista. Nickin kanssa ollaan seurusteltu nyt melkein 10kk ja edelleen oon hurjan onnellinen :) töissä menee ihan ok, haluaisin kyllä jotain vähän erilaista vaikka ei tossa sillai valittamista ole. Kyllä se vaan valitettavasti mulla nopeasti tylsäksi kävi.. Kuten vähän arvasin! Työkaverit on kyllä edelleen tosi kivoja ja Livin kanssa ollaan kavereita ihan muutenkin eli hengaillaan työn ulkopuolella!

Nyt mä taidan ruveta katselemaan työpaikkoja ja sit pian mennään Weaherspooniin syömään halvat illalliset kun ei jaksa kokata! Meistä on tullu niiiiiin laiskoja... Jatketaan pian tästä! :) ja niin lopussa vähän ihan satunnaisia kuvia mitä puhelimesta löytyi!

- Lotta





















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti